Integritetspolicy

Denna integritetspolicy täcker Sportbladets webbutik.


I samband med köp i webbbutiken behandlas personlig information i enlighet med denna sekretesspolicy. Aftonbladet Hierta AB ansvarar för behandlingen av personuppgifter i samband med köp i Sportbladets webbutik.. Om du har frågor om villkor och sekretesspolicy, kontakta kundtjänst på sportbladetshop@aftonbladet.se.

  1. INFORMATION SOM BEHANDLAS

Information som du ger oss i samband med beställning av produkterna lagras för att kunna genomföra köpet och leverera dina produkter. Denna information inkluderar namn, e-postadress, mobilnummer och gatuadress. Dessutom kommer vi att kunna lagra information om användningen av våra tjänster, inklusive beställningar, uppföljning av leveranser, samt kontakt med kundtjänst. Dessa uppgifter sparas bara så länge de är nödvändiga för att fullgöra vårt avtal med kunden, och raderas därefter. 

  1. DELNING AV INFORMATION

Den personuppgiftsansvarige kan dela personuppgifter med underleverantörer som behandlar personuppgifterna för deras räkning (personuppgiftsbiträde). Överföringen av personuppgifter till sådana underleverantören sker i enlighet med avtal som bland annat hindrar underleverantören från att använda informationen för andra ändamål.

Vi kommer också att kunna lämna ut personuppgifter om detta är nödvändigt för att uppfylla skyldigheter enligt lag eller förordning, beslut från domstol eller annan offentlig myndighet.

  1. MARKNADSFÖRING

När du gör ett köp kan du få möjlighet att välja om du vill få nyhetsbrev och marknadsföring via e-post, SMS eller andra kommunikationskanaler. Om du ger en bekräftelse till detta kan vi komma att skicka dig sådan marknadsföring, men du kommer alltid att kunna meddela oss att du inte vill ha ytterligare marknadsföring genom att avregistrera dig via länken längst ner i e-postmeddelandet eller avsluta prenumerationen med sms för ytterligare instruktioner.

. TILLGÅNG, KORRIGERING OCH RADERING

Du har rätt att få tillgång till och rätta den information vi har registrerat om dig. Vi ber dig att kontakta vår kundtjänst sportbladetshop@aftonbladet.se för att korrigera information som skulle visa sig vara felaktig samt för att få tillgång till den information vi har registrerat. Personuppgifter lagras inte längre än vad som är nödvändigt för att uppnå syftet med behandlingen.

Om du har frågor relaterade till hur vi samlar in och använder personlig information kan du kontakta oss på sportbladetshop@aftonbladet.se. Om du är missnöjd med vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta Integritetsskyddsmyndigheten.